Tietoa blogista

Ihmiset tavoittelevat elämässään erilaisia asioita. Toiset haluavat olla ensisijaisesti kuuluisia, toiset rikkaita ja toiset onnellisia. Jotkut näkevät itsensä lapsikatraan keskellä, kun taas toisille uraohjuksen rooli on tulevaisuuden haaveissa ainoa vaihtoehto. Toisilla on mielessään tietty unelma-ammatti, kun taas jotkut ihmiset seilaavat monilla aloilla ja löytävät unelmatyönsä ehkä vasta eläkeiän kynnyksellä. Oli haaveesi mikä tahansa, elämässä tarvitaan rahaa ja yksilön on turvattava toimeentulo jollain tavalla.

Säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät asiat ovat monille harrastus, mutta toisille ne ovat kokopäivästä työtä. Sijoitusneuvoja etsivän on usein hankalaa erottaa todelliset asiantuntijat niistä, jotka vain haluavat ottaa kantaa. Netissä käytännössä kuka tahansa voi esiintyä asiantuntijana, vaikka varsinaista asiantuntemusta aiheesta ei olisikaan. Jos siis sijoitusneuvoja netistä, muista olla kriittinen ja ottaa huomioon mahdollisimman monia näkemyksiä. Vertailu on erittäin tärkeää varsinkin silloin, jos etsit uutta lainaa. Eri lainatuotteita on tarjolla valtava määrä, mutta toisaalta eri lainojen ehdoissa on suuria etuja, joten lainaamalla voit säästää sievoisen summan rahaa.

Tässä blogissa kerrotaan henkilökohtaisen talouden hoidosta, velkaantumisesta ja vaurastumisesta. Kaksi viimeksi mainittua kulkevat käsi kädessä siten, että yleensä vaurastumisen esteenä on nimenomaan ylivelkaantuminen. Jotta vaurastuminen ja matka kohti taloudellista riippumattomuutta voi alkaa, on henkilön ensin otettava ote veloistaan ja päästä turhista ja liian kalliista veloista eroon. Tästä blogista löydät vinkkejä henkilökohtaisen taloustilanteen tasapainottamiseen.

Pikavippejä pidetään yleensä helppoina mutta kovin kalliina velkaratkaisuina. Vipit ja muut pienlainat onkin tarkoitettu ratkaisuiksi tilapäiseen rahantarpeeseen silloin, kun lainan takaisinmaksu on varmaa eikä lainanhakija ole ennestään taloudellisissa vaikeuksissa. Pikavippi ei ole oikea ratkaisu tilanteissa, joissa henkilö on muutenkin ylivelkaantunut ja tarvitsee lisää lainaa vain selviytyäkseen nykyisten lainojen lyhennyksistä aikataulun mukaisesti.